Bistrica Domžale

RD Bistrica Domžale ob dnevu slovenskih ribičev, ki je 20. junija že drugo leto zapored organizira zabavno in poučno ribiško srečanje ob Kamniški Bistrici. Srečanje je že tretje po vrsti in se bo odvilo na obrežju Kamniške Bistrice, dne 9. junija 2018 od 8.00 – 13.00 ure na lokaciji Piknik prostora ob tenis igrišču na Škrjančevem pri Radomljah.

Srečanje se bo odvijalo v okviru prireditve Pohod ob reki, ki povezuje, od Domžal do Kamnika in v obratni smeri. Namen dogodka je združiti ribiče in ne ribiče ter predstaviti širši javnosti ribolov, ribiško upravljanje, ribolovne revirje, vrstni sestav rib, novosti in tehnike ribolova ter druge zanimivosti Bistriškega ribiškega okoliša, s katerim ribiška družina uspešno upravlja vse od leta 1954.

Šola muharjenja FLYFISHINGODEC

Tudi letos bom, kot član RD Bistrica Domžale in ustanovitelj blagovne znamke FLYFISHINGODEC na srečanju predstavil svojo ŠOLO MUHARJENJA.

Z vsemi obiskovalci bom delil svoje bogate izkušnje in znanje. Predstavil bom osnovno opremo za muharjenje in vse interesente naučil pravilno izvajati in uporabljati različne tehnike muharskega meta s katerimi vam bo uspelo ujeti postrv ali lipana. Prav tako ne bom pozabil omeniti vseh aktivnosti na področju ozaveščanja ljudi o pomembnosti varovanja narave.

Praznovanja ob Dnevu slovenskih ribičev se že neizmerno veselim. Se vidimo, 9. junija 2018 od 8.00 do 13.00 ure na Kamniški Bistrici.

Dober prijem,

Matej Flyfishingodec

*Uradno vabilo v organizaciji RD Bistrica Domžale lahko preberete na povezavi Dan slovenskih ribičev 2018

Uradni logotip Dneva slovenskih ribičev RD Bistrica Domžale