SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

S spletno stranjo in domeno flyfishingodec.com upravlja Matej Godec s.p. (v nadaljevanju tudi FLYFISHINGODEC SLOVENIA), matična številka: 8188157000, davčna številka: 92985394.

Prosim, da pozorno preberete naslednja PRAVILA in POGOJE.

POMEMBNO: Prepričajte se, da ste seznanjeni z našo Politiko izvajanja Tečajev muharjenja in Vodenega muharjenja. Pridržujemo si pravico, da katerikoli stranki preprečimo ribarjenje, če menimo, da ne izpolnjujejo minimalne ravni usposobljenosti / zmožnosti, kot je navedeno.

TEČAJ MUHARJENJA in VODENO RIBARJENJE

Tečaji muharjenja in Vodeno ribarjenje se izvajajo le na rekah z primernim vodostajem za ribolov in na lastno odgovornost.

SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Občutljivi podatki se prenašajo po varni SSL povezavi, ki omogoča varno in brezskrbno spletno komunikacijo preko spletnega obrazca.

Splošni pogoji poslovanja določajo Pogoje in Pravila izvajanja Tečajev muharjenja in Vodenega ribolova, pravice in obveznosti uporabnika (v nadaljevanju tudi kupca) in prodajalca, ter urejajo njun poslovni odnos.

PLAČILA IN ODPOVEDI

Plačilo Tečaja muharjenja ali Vodenega ribarjenja je možno le preko Transakcijskega računa odprtega pi Novi Ljubljanski Banki d.d.:

 

Matej Godec s.p., številka računa: SI056 0208 1699 5926 711 SWIFT/BIC LJBASI2X

 

Če odpoveste vsaj 7 dni pred načrtovanim tečajem, ni nobene pristojbine.

Če odpoveste od 3 do 6 dni pred predvidenim odhodom, je 50-odstotna odpovedna pristojbina.

Če odpoveste v roku 2 dni od predvidenega odhoda, je pristojbina za odpoved 100%.

Ko je rezervacija opravljena, v primeru slabega vremena, neustrezne opreme ali drugih neupoštevanja naših pravil ni vračila denarja. Vse v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na info@flyfishingodec.com

VARSTVO PODATKOV

Kupec oziroma uporabnik storitev na www.flyfishingodec.com se ob poslanem povpraševanju ali rezervaciji Tečaja muharjenja ali Vodenega ribarjenja preko spletnega obrazca strinja, da bodo podatki, ki jih bo elektronsko posredoval, uporabljeni s strani Flyfishingodec Slovenia  za namen izpolnjevanja naročila in obveščanja. Flyfishingodec Slovenia se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Če uporabnik ne želi več prejemati elektronskih novic in promocijskih sporočil se lahko od njih odjavi. Navodila za odjavo najdejo uporabniki v vsakem izvodu elektronskih novic in elektronskem sporočilu. Odjava je mogoča tudi preko e-poštnega naslova info@flyfishingodec.com Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Flyfishingodec Slovenia si pridržuje pravico, da splošne pogoje poslovanja diskretno spremeni, v medsebojnem razmerju pa veljajo tisti splošni pogoji poslovanja, ki so veljali v trenutku nakupa/rezervacije. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.

POLITIKA IZVAJANJA

TEČAJEV MUHARJENJA IN VODENEGA RIBARJENJA

Bodite pripravljeni preživeti do 8 ur na vodi. Počutiti se morate samozavestno in močno, da boste lahko bredli in hodili po reki. Ribiči morajo biti stari najmanj 18 let in dobro telesno pripravljeni. V kolikor je ribič mlajši od 18 let, mora imeti obvezno spremstvo enega od staršev oz. skrbnika. Največje število ribičev v 1 skupini tečajnikov sta 2 ribiča, da lahko zagotovimo najboljše možne standarde varnosti in užitka. Največje število ribičev pri vodenemu muharjenju, za katere smatramo, da so izkušeni je od 2 – 4 ribiče. V kolikor je ribičev več, zagotovimo dodatnega vodiča za popolni užitek.

Med ribolovom priporočamo, da poskrbite za svojo zaščito in varnost. Tukaj mislimo predvsem na vremenske razmere in vaše potrebe. Priporočljiva oprema za zaščito in preventivo: sončna očala, pokrivalo (kapa, klobuk), dežni plašč ali jakna.

V celoti morate biti seznanjeni, da je pri ribarjenju vključen tudi riziko med tem, ko boste hodili in bredli po vodi. Zaradi teh razlogov morate biti v celoti seznanjeni, da izvajanje Tečajev in Vodenega ribarjenja v celoti poteka na lastno odgovornost, zato boste podpisali izjavo o izvajanju ribolova na lastno odgovornost.

Podpisnik »Izjave o odgovornosti« izrecno soglaša, da lahko Flyfishingodec Slovenia fotografije in video posnetke narejene med Tečajem muharjenja in Vodenim muharjenja uporablja za javno objavo oz. objave namenjene oglaševanju in promociji Flyfishingodec Slovenia. Podpisnik je seznanjen, da se takšne fotografije ali video material lahko pojavijo tudi na socialnih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, LinkedIn ali Snapchat in podobno. Podpisnik izrecno soglaša, da fotografij ali posnetkov, ki jih bo naredil on sam, ne bo uporabljal za komercialne namene brez predhodno pridobljenega pisnega soglasja Flyfishingodec Slovenia.