GRENLANDIJA 2024

Spoštovani navdušenci nad muharjenjem,

Z veseljem najavljam posebno partnerstvo med Flyfishingodec Slovenija in Norsker Flyfishing. Skupaj smo za vas pripravili Program za nepozabno muharjenje na Grenlandiji, avgust 2024.

Mesta za to ekskluzivno potovanje so omejena – LE ŠE 2 PROSTI MESTI, zato vam priporočamo, da čim prej rezervirate svoje mesto. Za več informacij in rezervacijo nas kontaktirajte na +38641720888 ali nam pišite na matej@flyfishingodec.com

To je edinstvena priložnost za raziskovanje nedotaknjenih rek Grenlandije in doživetje muharjenja v eni od najosupljivejših pokrajin na Zemlji.

To partnerstvo združuje 30 let izkušenj in znanja ene od priznanih organizacij za muharjenje, kot je Norsker Flyfishing. Peter Norsker (vodja potovanja) je že večkrat ribaril na tej reki in zdaj smo skupaj ustvarili nepozabno pustolovščino za vse navdušence muharjenja.

To potovanje ponuja edinstveno priložnost za ribarjenje v nekaterih najbolj oddaljenih in nedotaknjenih vodah na svetu. Ribarili bomo na območju z največ sončnih ur na Grenlandiji in srečali boste divje živali, kot so krokar, orel, sokol, polarni lisjak, snežni zajec, severni jelen in moskusni vol.

Ribarili boste v divji reki z dramatičnim vzponom, kar daje ribam možnost, da se borijo nazaj!

“Sea Run Arctic Char” začnejo migirati po reki v srebrno svetleči barvi in se spreminjajo v različne barve od svetlo vijolične do rdeče in oranžne. Povprečna postrv je težka približno 1 kg, vendar boste imeli priložnost ujeti tudi večje primerke. Upoštevajte, da so te ribe izjemno močne. Muharili bomo s predvezmi s premerom 28,6 mm in na kolutu morate imeti +100 metrov “backinga”. Priporočljiva akcija muharske palice za potovanje je #6/7.

Poskrbeli bomo tudi, da boste imeli pravo ribolovno opremo za to potovanje!

Pot vključuje letalske povezave, transfere z avtomobilom in ladjo. Poleg reke bomo postavili tabor s šotori in vse skupaj počeli kot skupina.

Mesta za to ekskluzivno potovanje so omejena – le še 2 prosti mesti, zato vam priporočamo, da čim prej rezervirate svoje mesto. Za več informacij in rezervacijo nas kontaktirajte na +38641720888 ali nam pišite na matej@flyfishingodec.com ali nam pošljite povpraševanje spodaj.

Pridružite se nam na izjemnem muharjenju v Grenlandiji in ustvarite spomine, ki bodo trajali vse življenje.

Povpraševanje

Ostala ponudba