NAMESTITEV

HORTUS HOUSE, Ljubljana

Namestitev v HORTUS HOUSE, ki nudi do 40 m2 bivalne površine je idealno za 2 osebi, ki si delita skupno zakonsko posteljo (180 x 200 cm). V stanovanju tudi dodatna raztegljiva postelja in ogromen TV. V kolikor se boste naveličali odličnih restavracij v Ljubljani, si še vedno lahko skuhate sami v popolnoma opremljeni kuhinji

*Za vse dodatne informacije me prosim kontaktirajte na  info@flyfishingodec.com  ali si rezervirajte termin preko spletne strani https://www.airbnb.com/h/HortusHouse

APARTMAJI IVANKA IN IVANA, Bohinj

APARTMAJA IVANKA IN IVANA se nahajata v Bohinju, le 5 km od smučarskega centra Vogel in 15 km od informacijskega centra Triglavskega narodnega parka. Apartmaja nudita brezplačni Wi-fi, TV z ravnim zaslonom, kuhinjo in kopalnico. Apartmaja imata tudi teraso.

*Za več informacij obiščite spletno stran https://booki.ng/2JoFXWM

HOTEL VANDOT, Kranjska Gora

HOTEL VANDOT je butični alpski hotel v središču turističnega kraja Kranjska Gora, ki mu čar daje les in naravni materiali. Lesena hiša tako od znotraj kot od zunaj in v skladu z alpsko podobo gora. Sobe in apartma so kot nalašč za hladna in sveža jutra, saj dajejo toplino in občutek domačnosti.

*Za vse dodatne informacije me prosim kontaktirajte na  info@flyfishingodec.com  ali si rezervirajte termin preko spletne strani https://booki.ng/2LcRHk4

HOTEL HVALA, Kobarid

Moje reke, moje sanje – umetnost zapeljevanja

Zabredite v kristalno reko, hči gorá in planin. Ne upirajte se njenim čarom, temveč ji dovolite, naj vam razkrije eno njenih najdragocenejših skrivnosti: Soško postrv, tako vabljivo in polno življenja. Soška postrv želja sicer ne izpolnjuje, čeravno, ko jo ujamete, se vam ena zagotovo izpolni. Namreč tista o ribiškem raju.

Kjer se življenje začne

Dobrodošli v družinskem hotelu Hvala v samem centru Soške doline. Na voljo je 32 sob z 61 ležišči, brezplačen WiFi, vse sobe nudijo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom in lastno kopalnico s kadjo ter balkonom. Superior sobe pa ponujajo tudi masažno banjo. V sklopu hotela najdete 24-urno recepcijo, trgovino s spominki, sobo za shranjevanje ribiške opreme ter možnost nakupa ribolovnih dovolilnic.

Morje okusov

Privoščite si obisk dežele okusov – Restavracija Topli val s poletno teraso. Naravna, zdrava in okusna kulinarika je družinska strast že od leta 1976. Ne glede na to, ali uživate v preprosti, toda odlični lokalni hrani, ali pa v morskih specialitetah, po katerih slovi restavracija, jedi so vedno ustvarjene iz prvovrstnih in svežih sestavin.

*Za vse dodatne informacije me prosim kontaktirajte na  info@flyfishingodec.com