NAMESTITEV

 

VANDER HOTEL, Ljubljana

Sodobno oblikovan hotel Vander Urbani Resort se nahaja na mirni lokaciji v središču cone za pešce v Ljubljani, le 200 m od Prešernovega trga. Ponuja bazen na strehi, restavracijo, sodobne nastanitvene enote in brezplačen brezžični internet.

Vse skrbno zasnovane sobe vključujejo sodobno opremo, predel s sedežno garnituro, popolnoma opremljeno kopalnico, satelitsko TV z ravnim zaslonom, mini bar in klimatsko napravo.

V restavraciji vam postrežejo z lokalno kulinariko in gurmanskimi prigrizki, uživate pa lahko tudi v širokem izboru vin iz vinske kleti.

Sprostite se na skupni terasi z ležalniki. Privoščite pa si lahko tudi masaže in lepotne nege.

Raziščite živahno središče Ljubljane s številnimi restavracijami, bari in kavarnami ter se sprehodite do 10 min oddaljenega Ljubljanskega gradu.

Na zahtevo vam organizirajo najem avtomobilov in koles. Glavna avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni približno 500 m, letališče Ljubljana pa je 27 km stran.

POSEBNA PONUDBA:

PRI NAKUPU PAKETA FLYFISHINGODEC IZKORISTITE  18% POPUSTA ALI VEČ!

*Za vse dodatne informacije me prosim kontaktirajte na  info@flyfishingodec.com 

**Za več informacij obiščite  spletno stran www.vanderhotel.com

 

APARTMAJI IVANKA IN IVANA, Bohinj

Apartmaja Ivanka in Ivana se nahajata v Bohinju, le 5 km od smučarskega centra Vogel in 15 km od informacijskega centra Triglavskega narodnega parka. Apartmaja nudita brezplačni Wi-fi, TV z ravnim zaslonom, kuhinjo in kopalnico. Apartmaja imata tudi teraso.

*Za več informacij obiščite spletno stran https://booki.ng/2JoFXWM

 

HOTEL VANDOT, Kranjska Gora

Hotel Vandot je butični alpski hotel v središču turističnega kraja Kranjska Gora, ki mu čar daje les in naravni materiali. Lesena hiša tako od znotraj kot od zunaj in v skladu z alpsko podobo gora. Sobe in apartma so kot nalašč za hladna in sveža jutra, saj dajejo toplino in občutek domačnosti.

*Za več informacij obiščite spletno stran:  https://booki.ng/2LcRHk4