NAMESTITEV

 

HORTUS HOUSE, Ljubljana

Flyfishingodec Slovenia

Hortus House, Ljubljana

HORTUS HOUSE nudi 40 m2 bivalne površine. Idealno za 2 osebi, ki si delita skupno zakonsko posteljo (180 x 200 cm). V stanovanju tudi dodatna raztegljiva postelja in ogromen TV. V kolikor se boste naveličali odličnih restavracij v Ljubljani, si še vedno lahko skuhate sami, saj je v stanovanju popolnoma opremljena kuhinja: mikrovalovna pečica, kuhalna plošča s pečico, pomivalni stroj, posoda in osnovne začimbe (sol, sladkor, olje in kis,..), kavni aparat in opekač kruha.

*Za vse dodatne informacije me prosim kontaktirajte na  info@flyfishingodec.com  ali si rezervirajte termin preko spletne strani https://www.airbnb.com/h/HortusHouse

 

APARTMAJI IVANKA IN IVANA, Bohinj

APARTMAJA IVANKA IN IVANA se nahajata v Bohinju, le 5 km od smučarskega centra Vogel in 15 km od informacijskega centra Triglavskega narodnega parka. Apartmaja nudita brezplačni Wi-fi, TV z ravnim zaslonom, kuhinjo in kopalnico. Apartmaja imata tudi teraso.

*Za več informacij obiščite spletno stran https://booki.ng/2JoFXWM

 

HOTEL VANDOT, Kranjska Gora

HOTEL VANDOT je butični alpski hotel v središču turističnega kraja Kranjska Gora, ki mu čar daje les in naravni materiali. Lesena hiša tako od znotraj kot od zunaj in v skladu z alpsko podobo gora. Sobe in apartma so kot nalašč za hladna in sveža jutra, saj dajejo toplino in občutek domačnosti.

*Za vse dodatne informacije me prosim kontaktirajte na  info@flyfishingodec.com  ali si rezervirajte termin preko spletne strani https://booki.ng/2LcRHk4