Blog #8 I Muharski Orvisov filmski festival

Klikanje in sprehajanje po spletu mi v kombinaciji z naprednimi oglaševalskimi »push« tehnikami nikakor ne pusti spregledati kratkih filmčkov na temo športnega ribolova.

Praktično se na spletu vidi in dobi vse, kar si človek v danem trenutku zaželi. Poplava ribiških filmčkov, njihova kakovost in izbrani kadri so dodelani v taki meri, da bi si mislil, da gre za znano ameriško produkcijo in ne zgolj za domače posnetke strastnih in predanih mojstrov ribolova in ljubiteljev narave.

Nazadnje sem naletel na zelo zanimiv projekt v domeni priznane blagovne znamke ORVIS z imenom Friday Fly-Fishing Film Festival (op. prevod »Petek – muharski filmski festival«). Pravzaprav gre za pravi festival ribiških spletnih filmčkov in zgodb.

Na njihovem spletnem filmskem festivalu lahko sodelujejo vsi navdušenci nad športnim ribolovom in ljubitelji narave. Posnemite in na spletu objavite svojo ribiško avanturo, Orvis in njegovi zaposleni pa ga bodo izsledili in ocenili. V kolikor bo zadovoljil in navdušil ocenjevalce, ga bodo z veseljem objavili na svoji spletni strani www.orvis.com

Podajo pa tudi nasvet, kako bodo lažje opazili vaš filmček na spletu. In sicer tako, da lahko kdorkoli pod že objavljene filmčke na strani pusti komentar s povezavo do vašega ali katerega drugega zanimivega filmčka in jim tako pomagate k čim hitrejšem ogledu in posledično uvrstitvi na njihov seznam predvajanj.

Vsekakor vam priporočam, če želite posneti kakovosten filmček in sodelovati na ORVIS – ovem  filmskem festivalu, da s seboj na ribiški izlet vzamete izurjenega in z opremo domačega prijatelja, ki bo vaše ribiške dogodivščine precizno in predvsem varno ujel v objektiv kamere.

Ogled izbranih filmov s strani ekipe Orvis si lahko ogledate na naslednji povezavi Friday Fly-Fishing Film Festival

Flyfishing with Flyfishingodec Slovenia

Matej Godec

www.flyfishingodec.com
matej@flyfishingodec.com
+386 41 720 888

Kategorije prispevkov

Zadnji prispevki